top of page
Пошук
  • ЗЗСО "Седлищенський ліцей"

Шановні випускники!

Сьогодні у нас свято, якого немає у жодному календарі – воно буває лише раз у житті кожної людини. Але не зважаючи на це, в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день закінчення школи.

Ось і зараз прийшов час, коли єдина для випускників нашої школи стежина, якою вони прямували протягом 11 років навчання, розійдеться у різні напрямки.

Дорогі випускники!

У стінах ЗЗСО «Седлищенський ліцей» ви отримали безцінний багаж знань і досвід, який обов’язково допоможе вибрати правильну дорогу в житті. Віримо, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети та реалізуєте свої здібності і таланти.

Згадайте сьогодні словом вдячності своїх наставників – перших учителів, класних керівників, педагогів, які віддали вам частинку свого серця, вивели на широкий життєвий шлях. Нехай ваші успіхи у майбутньому стануть, нам учителям, винагородою за благородний труд і терпіння.

Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, віри у завтрашній день, творчої наснаги та впевненості у власних силах, Божого благословення. Нехай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України!

Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники!



619 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page