top of page
Пошук
  • ЗЗСО "Седлищенський ліцей"

Міжнародний день сім’ї - 15 травня.

Сім’я – головна цінність в нашому житті. Недивно, що їй привчено кілька свят в році. У травні відзначається Міжнародний день сім’ї – свято, присвячене проблемам сім’ї та родинним зв’язкам. Відзначається воно 15 травня.

Традиційно у ЗЗСО «Седлищенський ліцей» класні керівники провели тематичні бесіди, хвилини інформації, години спілкування. А також діти відвідали дистанційне заняття приурочене до Міжнародного дня сім’ї, дали відповіді на запитання вікторини, сформулювали поняття «сім’я» та ознайомилися з основними обов’язками сім’ї.

З давніх-давен серед українців виник і утвердився погляд на сім’ю і рід як на святиню, а на виховання дітей — як на святий обов’язок батьків. Сім’я і школа – це берег та море. На березі дитина робить свої перші кроки, отримує перші уроки життя, а потім перед нею відкривається велике море знань, і шлях в цьому морі прокладає школа.

Тому дуже важливо підтримувати тісні зв’язки між школою та сім’єю для забезпечення гармонійного, всебічного розвитку дитини.

Тож дозвольте у Міжнародний день сім'ї побажати Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.

Зі святом Вас!




5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page